MIS ON MJUK KOMBUCHA?

Miks Mjuk

Mjuk pärineb rootsi keelest ning selle otsene definitsioon on ’pehme’. Leidsime, et ka meie kombucha käitub seedetraktis pehmelt kui pilv ning paitab oma tarbija kõhtu, mistõttu pidasime ainuõigeks oma joogid selle kauni sõnaga ehtida.

Toodetud traditsioonilisel meetodil

Mjuk kombucha valmib 100% käsitööna ning traditsioonilisi meetodeid kasutades - nii nagu loodus seda ette näinud on. Parima kvaliteedi tagamiseks valmistame kombuchat väga väikestes partiides.


Väärtustame kvaliteetset toorainet

Meie kombuchad on tehtud ainult naturaalsest ja puhtast toorainest. Mitte ühtegi tehistoorainet või -maitset pudelisse ei satu. Tootmisel kasutame orgaanilist rohelist teed ning mahetoorroosuhkrut.


Esmane ja teisene fermentatsioon

Fermenteerime Mjuk kombuchat alati klaaspurkides, tagamaks puhtaim maitse. Jook läbib esmase fermentatsiooni, mille tulemusel valmib fantastiline klassikaline kombucha. Lisamaitsed lisame teisese fermentatsiooni käigus.


Miks kasutame pruune pudeleid

Pudeldame oma kombuchad pruunidesse pudelitesse, kaitsmaks joogis elutsevaid miljardeid elusorganisme kõikvõimalike kahjulike välisfaktorite eest. Liigne valgus ning UV-kiirgus võivad hävitada meie peakangelased Mjuk kombuchas.


Elus pastöriseerimata jook

Mjuk kombucha on 100% elus jook , seda ei ole kunagi pastöriseeritud ega muul moel töödeldud - seeläbi on joogis tagatud probiootilised elusorganismid ning tervislikud happed.


Elujõulisus

Meie kombuchade elujõulisust kinnitab pudelisse tekkiv uus kultuur. Jook elab pudelis edasi ning bakterid ja pärmid jätkavad oma tööd. Kui oled julge, võid selle ära juua (see on täiesti ohutu) või soovi korral vala jook klaasi läbi sõela.


Kuidas säilitada ja tarbida Mjuk kombuchat

Parima maitseelamuse saamiseks soovitame kombuchat säilitada külmas ning tarbida jahutatult.